fbpx

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá, a proto plně probíhá v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016. Obavy mít nemusíte. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí a nebudou nikdy poskytnuty třetí straně.

 

Správce osobních údajů 

MONA.KO kuchyně s.r.o., IČ 07984049, se sídlem Sady Pětatřicátníků 48/33, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň 

Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka služeb

V kontaktním formuláři sbíráme jméno, telefon a e-mail, abychom Vám mohli odpovědět na dotazy a poptávky v rámci budoucího plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od Vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, telefon, případně název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit Vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.
  • Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • MONA.KO kuchyně s.r.o., IČ 07984049, se sídlem Sady Pětatřicátníků 48/33, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň 
  • Společnost Google jako provozovatel aplikace  Google Analytics 

Soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie nám dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké používáme soubory cookie:

  • _ga, _gid         

Pro měření chování návštěvníků webu, využívá ji aplikace Google Analytics. Doba expirace – 24 hod / 2 roky

  • PHPSESSID   

Nezbytně nutná cookie, informuje o tom, že aktivně používáte tuto stránku. Prostřednictvím tohoto souboru jsou k dispozici informace o počtu aktuálních uživatelů stránky. Tento cookie se vymaže ve chvíli, kdy zavřete váš prohlížeč.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.8.2020.

Pro všechny, kteří nemohou z jakéhokoliv důvodu navštívit naše studio osobně, připravujeme online návrhy kuchyní.

Telefonicky, mailem, po Skypu, přes vzdálenou obrazovku.

Online návrhy kuchyní

Vzorník, katalogy a inspirace najdete na našem webu.

Slevy na kuchyně až 40% + spotřebič zdarma

a mnoho dalších výhod, které lze kombinovat.